Mulai

Layanan kita

Kita menehi saran lan makili loro pasien lan dokter, rumah sakit utawa asuransi sing gegandhengan. Mesthine, kita kudu ngatasi konflik saka kapentingan, nanging kita kabeh informed babagan kabeh. Iki minangka kauntungan kanggo sampeyan lan kanggo kita, saéngga mbantu kita ngatasi kasus kasebut kanthi cara kerja lan orientasi tujuan kita.

Kita maringi pitutur lan makili panjenengan ing kasus-kasus ing ngisor iki:

  • Tanggung Jawab Kesehatan / Rusak: Ing kasus kasalahan perawatan, kekurangan pendidikan, kasalahan perawatan, obat-obatan sing ora bener, lan liya-liyane.
  • Proofing lan pengawetan bukti: Hubungane karo pengawetan bukti utawa penemuan kewajiban medhia (riwayat medis, pengawasan file pasien)
  • Hukum Pidana ing Tanggung Jawab Kesehatan: (tanggung jawab pidana saka dokter utawa staf medis sing gegandhengan karo kewajiban medis)
  • Honorarrecht: Ing nimbali saka Fees claims saka dhokter utawa praktisi medical lan fasilitas kesehatan (rumah sakit, rumah sakit beluk, terapi, formulir alternatif medicine, etc.)
  • Hukum Insurance: Asuransi kesehatan (pribadi / statutory / insurance tambahan) / insurance pensiun

malpraktek

Hukum ing dokter minangka bidang khusus medis hukum lan dadi tambah akeh penting kanggo pasien. Kewajiban medis punika utamane tanggung jawab sipil saka dokter kanggo pasien nalika tumindak nalisir saka tugas pegawe. Yen dokter bisa nglakoni kesalahan sajrone perawatan, dhewek bisa tanggung jawab marang pasien.

Sadurunge ngobati, dhokter tansah nemokake kontrak perawatan karo pasien, saka ngendi dhokter owes kanggo perawatan. Tanpa idin sabar, dhokter ora nglakoni perawatan apa wae. Yen persetujuan kurang, dhokter kasebut nglakoni cilaka sing bisa dihukum lan kudu ditindakake kanthi hukum perdata kanggo tumindak tortious. Mangkono, dhokter kasebut tanggung jawab marang pasien kanggo karusakan sing ditindakake.

Apa sampeyan kudu nyewa pengacara kanggo malnutrisi medis?

Ora gampang gampang ndeteksi lan ndeteksi kesalahan perawatan. Saliyane akuisisi medical expertise, kasus kasebut mbutuhake pengalaman lan ngerti-carane pengacara. Sawise kabeh, iku legal lan ora ana pitakonan medis yen ana kesalahan medis ing aturan aturan lan hukum kasus. Beban bukti kanggo kesalahan diagnosis, kesalahan klarifikasi utawa kesalahan perawatan dumadi karo partai sing tatu ing pirang-pirang kasus, supaya penilaian legal kasus kasebut penting banget. Lan mung pengacara khusus bisa ngleksanakake tuntutan rugi lan kompensasi kompensasi sing tepat.

liyane

______________________________________________________________________________________

Kita seneng nulung lan menehi saran. Yen sampeyan duwe pitakonan utawa pengin ngehadake layanan, aja ragu-ragu hubungi kami

Jeneng (dibutuhake)

Alamat e-mail panjenengan (dibutuhake)

Alamat sampeyan

Nomer telpon

gati

Mangga tulisake kasusmu ing ngisor iki

______________________________________________________________________________________

kiriman

Pasien bisa kanthi gampang nyuwun perawatan rumah sakit kanggo ngasilake kabeh dokumen perawatan

Ein Patient kann vom behandelnden Krankenhaus XCHARX gegen Kostenerstattung XCHARX ohne weiteres die Herausgabe aller Behandlungsunterlagen verlangen. Namen und Anschriften der an seiner Behandlung beteiligten Ärzte muss das Krankenhaus aber nur dann mitteilen, wenn der Patient ein berechtigtes Interesse an diesen Daten nachweist. Das hat der 26. Zivilsenat des Oberlandesgerichts Hamm am 14.07.2017 entschieden und damit das erstinstanzliche Urteil des Landgerichts Bochum vom 27.07.2016 (Az. 6 O 9/16 LG Bochum) bestätigt.

Ing anané saka insurance kesehatan kukumipun, sabar tetep ateges tanggung jawab kanggo biaya sesuai karo §§ 10 ff BPflV

Duwe operator rumah sakit lan sabar (ing ngono ibu sabar suntingan kang), pemanggih umum sing insurance kesehatan umum nandheske sing nganggep biaya rumah sakit Tetep, lan ngundakake iki minangka salah metu, banjur ilang (antarane panguwasa rumah sakit lan sabar kene ibu pasien suntingan) ditutup kontrak perawatan basis bisnis. Sing ana ing anané saka basis saka imbuhan saka antarane operator rumah sakit lan sabar (ing kasus iki ing tiyang sepah kang sabar) ditutup nimbulaké Prajanjian perawatan saka operator rumah sakit kanggo ditemtokake ing sesuai karo §§ 10 ff rugi BPflV kanggo layanan rumah sakit umum (sabar kene: saka ibu sing sabar). BGH, pangadilan saka 28. April 2005 - III ZR 351 / 04 - OLG Koblen LG Koblenz.

Pengawetan hak kanggo nemtokake dhisiplin

Ngramut hak pasien kanggo nemtokake dhisiplin mbutuhake informasi babagan pilihan perawatan alternatif yen sawetara opsi perawatan sing pantes kanggo kasedhiya kanggo terapi medis sing artine lan dituduhake.

Bener, ing pengadilan mréntahaké wis kewajiban saka didakwa disahaké kanggo njlentrehake kasunyatan sing loro alternatif perawatan kang kasedia, salah siji kang ana ing wektu sing tata cara lemah anyar. Pangadilan pangling Senat pilihan saka Behandlungsmetho-de Senajan utamané ing tanggung jawab saka dokter (Senat pengadilan BGHZ 102, 17, 22, 106, 153, 157; saka 11 May 1982 - VI ZR 171 / 80 - VersR 1982, 771. . 772; saka 24 Ora-vember 1987 - VI ZR 65 / 87 - VersR 1988, 190, 191 lan 15 Maret 2005 - VI ZR 313 / 03 - VersR 2005, 836 ;. OLG Zweibrücken, OLGR 2001, 79, 81 karo NA-Keputusan Panel saka 19 Desember 2000 - VI ZR 171 / 00 - ;. OLG Karlsruhe, MedR 2003, 229, 230).

Nanging pengawetan saka poto-netepake pasien mbutuhake pambocoran saka perawatan alternatif nalika sawetara opsi perawatan witjaksono kasedhiya kanggo therapy medhis migunani lan indeks kasedhiya sing bakal galur beda kang sabar utawa risiko beda bisnis lan kesempatan (pengadilan Senat BGHZ 102, 17 ., 22, 106, 153, 157; saka 14 September 2004 - VI ZR 186 / 03 - VersR 2005, 227; saka 15 Maret 2005 - VI ZR 313 / 03 - ibid ;. kucing Meier, malpraktek, 2002, p 331 f . ..... MünchKommBGB / Wagner, ed 4, § 823 Rn 707 f;. Staudinger / Hager, BGB, 13 Processing [1999] § 823, Rn aku 92 referensi luwih).

Pengawasan dokumen-dokumen perawatan dening pidhato sidhang kasebut ing proses hukum

Ing pihak katelu sesuai karo § 134 ABS dening pihak miturut § 142 ZPO utawa. 1 ZPO diajukake dokumen asli ora bagean saka cathetan pengadilan. Klaim kanggo akses menyang file utawa masalah salinan ora langsung saka § 299 ZPO. Ing dokumen kang miturut pengadilan langsung. § 142 ZPO dipikolehi saka pihak katelu, ana hak Reproduksi nanging miturut mirsani prinsip supaya krungu loro saka pranata §§ 131, 133 ZPO lan aplikasi analog saka § 299 ZPO. Art 103 para 1 GG.

§ 299 ZPO ora tinulis nyedhiyakake kanggo transmisi file-file cilik kanggo wakil saka pihak. Nanging, kiriman bisa digawe kanthi praduga amarga file kasebut bisa dibuwang lan panampa bisa dipercaya. Kaputusan kudu ngurmati prinsip hak sing bakal diduweni.

Padha ditrapake menyang diajukake dening pihak utawa miturut § 142 ZPO sertifikat pihak katelu lan dokumen nalika wong antarane pengadilan lan kontrak ditahan kang mlebu, setuju kanggo ngirim file menyang agen. Sadurunge pangadilan nolak kanggo ngirim, wis pisanan bakal dijaluk ing pihak katelu yen padha setuju menyang ngirim dokumen kanggo wakil saka pihak kalorone.

Kiriman liyane

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!